Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (2024)

Vi kjøpte en Hamilton Beach-brødmaskin og har brukt den hver dag de siste tre ukene. Vi er veldig fornøyd med brødmaskinen! Hvis du ønsker å kjøpe en brødbakemaskin, håper jeg du finner denne anmeldelsen nyttig.

I et nøtteskall -

Hva jeg liker med Hamilton Beach Bread Maker

  • Enkel å sette opp og bruke
  • Ikke høyt i det hele tatt
  • Deilig brød!
  • Rask og enkel opprydding

Det jeg ikke liker med Hamilton Beach Bread Maker

  • Noe slitasje i pannen etter kun 3 uker
  • Bare én time med "hold varm-modus"

Som du kan se er fordelene langt større enn ulempene, så vi er veldig fornøyde med kjøpet.

Dette er den nøyaktige modellen vi kjøpte -

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (1)Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (2)

Klikk her for å se den på Amazon.

Hvorfor kjøpte vi denne bakemaskinen?

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (3)

Vi har nylig flyttet til et sted hvor ferskt surdeigsbrød er vanskeligere å finne. Vi liker ikke det vanlige svampete kommersielle brødet som du vanligvis finner i dagligvarebutikkene. Brødet er for mykt og søtt for familien min. Vi er heller ikke særlig imponert over den lange holdbarheten, da det tyder på intensiv bruk av konserveringsmidler.

Den eneste løsningen var å startebake vårt eget brød. Når jeg jobbet lange timer, hadde verken meg selv eller mannen min råd til å bruke tid hver dag på å bake brød på tradisjonell måte:

  1. Bland ingrediensene.
  2. Elt i 10 minutter.
  3. La deigen heve.
  4. Elt igjen i ytterligere 10 minutter.
  5. La deigen heve igjen.
  6. Sett deigen i en panne.
  7. Bake.

Å måtte overvåke deigen aktivt under hvert trinn, inkludert å stille inn tidtakere for å komme tilbake for hvert trinn, gjorde prosessen helt upraktisk.

Vi visste at vi trengte en brødmaskin. Etter å ha gjennomgått flere produkter, bestemte vi oss for å kjøpe Hamilton Beach Bread Maker Machine 29882-modellen. Den hadde riktig størrelse, så ut til å ha gode anmeldelser og traff riktig pris for oss.

Vi har brukt denne brødbakemaskinen i flere uker nå, og jeg er her for å dele inntrykkene mine så langt. Denne anmeldelsen er basert på min egen erfaring, samt litt forskning.

Om Hamilton Beach Bread Maker29882

Hamilton Beach er et amerikansk selskap som har laget små kjøkkenapparateri mer enn 100 år. De lager blendere, kaffetraktere, og ja, brødbakere også.

Maskinen vår er en middels stor brødbakemaskin som sitter komfortabelt på kjøkkenbenken. Den har et kammer hvor du setter inn pannen. Lokket har et innebygget gjennomsiktig vindu som lar deg ta en titt inn mens maskinen er på jobb.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (4)

Brødbakeren er utformet som en høy enhet. Med det mener jeg at høyden er mer enn lengden eller bredden. Designet bidrar til å spare verdifull benkeplass, men betyr også at brødene dine er høye og ser ganske annerledes ut enn de du har kjøpt i butikken.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (5)

Brødstørrelsen kan være 1,5 lbs eller 2 lbs - hva du foretrekker. Den har også tre skorpeinnstillinger, slik at du kan velge mellom lys, medium eller mørk skorpe. Det er bare tre enkle trinn for å lage brødet -

  1. Å ha i ingrediensene - tar ca 4-5 minutter.
  2. Trykker på knappen.
  3. Tar ut brødet.

Brødet vi får er deilig! Den er stor, har en flott skorpe, er ikke søt i det hele tatt, og smaker godt.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (6)

Vi forbedret Hamilton Beachs grunnleggende hvetebrødoppskrift og laget vår egen enkle oppskrift på lavkarbo, proteinrikt brød. Jeg deler oppskriften mot slu*tten av dette innlegget, for de som kan være interessert.

Førstegangs oppsett

Vi kjøpte brødbakeren vår fra Amazon. Den kom innen et par dager (vi har Amazon Prime, så frakten var gratis).Her er Amazon-lenken vi brukte.

Boksen inneholdt en ganske stor svart maskin, inkludert -

  • Én metallpanne med non-stick belegg på innsiden.
  • To blandeårer i metall med non-stick belegg.
  • Et hefte med bruksanvisning og noen oppskrifter.

Det første oppsettet var veldig enkelt. Etter instruksjonene plasserte vi pannen inne i maskinen og snudde den med klokken til den låste seg. Vi satte så bakemaskinen på "bake" og bakte tom i 10 minutter.

Heftet advarte oss om at apparatet kan avgi litt røyk eller lukt. Det skjedde ikke i vårt tilfelle. Etter 10 minutter med baking tok vi ut pannen, lot den avkjøles og vasket med litt vann og lot den tørke. Den var klar til å gå!

Baker vårt første brød i Hamilton Beach Bread Maker

Heftet inkluderte oppskrifter for hver type syklus (maskinen har 12 av disse - mer om dem senere). Vi ville ha hvetebrød, så vi fulgte rett og slett oppskriften deres på det. Jeg hadde allerede kjøpt 100 % fullkornshvetemel, gjær og gluten (jeg visste at dette var nødvendig for 100 % hvetebrød).

Vi fulgte oppskriften, til punkt og prikke. Det var ikke veldig vanskelig. Vi måtte bare legge ingrediensene i pannen, en etter en.

Rekkefølgen har betydning når du baker brød. Oppskriften krever å sette våte ingredienser (vann og olje) først, tørre ingredienser neste, og til slu*tt gjæren. Du vil sørge for at gjæren ikke kommer i kontakt med væske eller salt med en gang.

Så lukket vi bare lokket, satte maskinen på syklus 11 og trykket på start.

Voila!

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (7)

Hvor lang tid tar det å bake brød i maskinen?

Det avhenger av hvilken type brød du lager. Det tyngre hvetemelet krever mer elting og mer tid til å heve. Det tar nesten tre timer å lage vår type brød i Hamilton Beach-brødmaskinen: en stor 2 lbs last med fullkornshvetebrød.

Denne brødbakeren har også ekspresssykluser som du kan bruke når du arbeider med vanlig mel. Ekspressbrød har kun ett hevetrinn og er mer kondensert, men det tar bare en time å lage fra start til slu*tt, så det er ikke så verst.

Hva annet kan du lage med Hamilton Beach Bread Maker?

Denne maskinen vet hvordan den skal eltes og hvordan den skal gjøre alt i pannen veldig varmt - dvs. bake eller lage mat. Det er i utgangspunktet en god løsning for alt du trenger å blande og lage mat på en eller annen måte.

Hamilton Beach-heftet foreslår at du bruker brødbakeren til å lage deig (for ting som boller eller pizzabunn), kaker og til og med syltetøy. Og selvfølgelig en rekke brødtyper.

Hvordan betjene Hamilton Beach Bread Maker

Å betjene brødbakemaskinen er en lek når du først er vant til det. Du har bare tre deler å forholde deg til: Pannen, åren og selve maskinen.

For å begynne å lage alle slags brød, må du ta følgende trinn -

  1. Plasser åren på spindelen inne i pannen.
  2. Sett pannen i maskinen, på skrå.
  3. Vri pannen med klokken til den låser seg (den vil være rett på det punktet).
  4. Ha ingrediensene i pannen.
  5. Velg syklus, størrelse på brødet og skorpe (når det er aktuelt).
  6. Trykk Start.
  7. Valgfritt: tilsett ingredienser til brødet ditt (vi tilsetter gjerne chiafrø) når maskinen piper (etter første heving).
  8. Når brødet er klart – ta ut pannen og snu den – brødet glir rett ut.

Tilgjengelige sykluser

TheHamilton Beach Bread Maker har 12 sykluser, eller programmer. De er -

  1. Grunnleggende
  2. fransk brød
  3. Glutenfri
  4. Rask
  5. Søt
  6. 1,5 lbs Express
  7. 2 lbs Express
  8. Deig
  9. Syltetøy
  10. Kake
  11. Fullkorn
  12. Bake

Som navnet tilsier betyr deigsyklusen ingen varme og kun elting. Du kan bruke det til å lage pizzabunn eller annen deig som du ikke vil bake i selve maskinen.

Stekesyklusen (#12) lar deg bare bake, uten å elte eller vente på heving. Du kan bruke den syklusen hvis du bare trenger å legge til steketid på brødet ditt.

Hva jeg liker med Hamilton Beach Bread Maker

Vi bruker brødbakemaskinen vår hver dag, og jeg har blitt veldig glad i den.

Veldig enkel å betjene

Dette apparatet var superenkelt å betjene rett ut av esken. Baking av brød inkluderer å trykke på nøyaktig to knapper.

Deilig sunt brød

Resultatet er flott. Maskinen baker brød på en jevn måte, med en flott skorpe rundt hele brødet. Brødet blir aldri brent og alltid ferdigstekt til kjernen. Jeg elsker å få gode resultater hver gang vi kjører brødbakemaskinen.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (8)

Enkel opprydding

Det er enkelt å rydde opp i brødbakemaskinen. Brødet kommer ut i en ren blokk, til å begynne med, så pannen er ganske ren. Alt vi trenger å gjøre er å skylle den i vann og tørke den av med et papirhåndkle.

Panne og padleårer tåler oppvaskmaskin, så hvis du lager noe som er mer klissete, kan du alltid legge dem i oppvaskmaskinen for en mer grundig opprydding.

Hva jeg ikke likte med Hamilton Beach Bread Maker

Selv om vi er fornøyd med denne brødmaskinen og ikke kommer til å erstatte den med en annen, er det et par ting jeg ikke likte.

Padlen forsvinner i brødet

Når maskinen begynner å bake brødet, er eltepadlen der fortsatt. Brødet bakes rundt. Når du fjerner brødet fra pannen, kan åren gå av spindelen og bli begravd i brødet.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (9)

Jeg oppdaget nesten dette på den harde måten. Andre gangen vi bakte brød skar jeg tilfeldigvis av bunnen som en skive til meg selv for å nyte med litt kremost. Heldigvis la jeg merke til åren rett før jeg nesten bet i den.

Etter den nære samtalen, gjør jeg nå et poeng av å se etter åren hver gang jeg tar et nytt brød ut av pannen. Hvis åren ikke er i pannen, graver jeg i brødet for å fjerne det.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (10)

Dette er definitivt ikke en del du vil bite i ved et uhell!

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (11)

Slitasje

Innen en uke etter bruk av brødbakemaskinen, vil vi merke tegn på slitasje. Spesielt har padlen ripet opp noe av non-stick-belegget rundt spindelen.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (12)

Du må være der for å få ut brødet innen en time

Når brødet er ferdigstekt, vil Hamilton Beach-brødmaskinen fortsette å gå og holde brødet varmt i en time til. Etter den timen vil maskinen slå seg av.

Problemet? Hvis brødet forblir i maskinen på det tidspunktet, vil den akkumulerte f*cktigheten inne i bakekammeret gjøre det bløtt.

Dette har faktisk skjedd oss ​​en gang. Vi glemte brødet og tok det først noen timer senere. Bunnen av brødet var litt bløt da.

Det er ikke en stor avtale - brødet var fortsatt perfekt spiselig og velsmakende. Men det er en ulempe hvis du planlegger å starte maskinen om morgenen og komme hjem til et ferskt brød.

Hvor kan du kjøpe Hamilton Beach Bread Maker

Vi bestilte vår fra Amazon.

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (13)Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (14)

Klikk her for å se den på Amazon.

Du kan imidlertid finne Hamilton Beach-produkter i mange butikker.Den er til og med tilgjengelig på Walmarts nettsted her.

ofte stilte spørsmål

Jeg har samlet noen spørsmål som folk stiller om dette produktet.

Bråker det?

Ikke for mye. Du hører bare brødbakemaskinen mens den eltes. Maskinen ser ut til å riste pannen mens padlen snur seg for å skape elteeffekten.

Ikke bare er eltesekvensen begrenset i tid til under en time, men det er heller ikke så mye støy. Jeg jobber i naborommet og merker det knapt.

Hvor stort er hulrommet som produseres av åren?

Når du fjerner åren, vil du sannsynligvis lage et lite hull i brødet. Når du skjærer den delen av brødet, vil skiven bli påvirket. Hvis du ønsker å få perfekte skiver, kan dette området betraktes som "bortkastet".

Det hullet er omtrent en tomme langt og en tomme dypt, men den nøyaktige formen og størrelsen avhenger av posisjonen til åren under baskingfasen.

Hvilket materiale er padlen laget av?

Padlen er laget av metall med non-stick belegg.

Bruker brødmaskinen Hamilton Beach to årer?

Nei, det er bare plass til én åre i pannen. Du får imidlertid to årer i esken, så du har en reserve i tilfelle du mister den første.

Har Hamilton Beach-brødmaskinen en "hold varm"-innstilling?

Nei, du kan ikke manuelt sette den på "hold varm". Men når en bakesyklus avslu*ttes, vil den gå i "hold varm"-modus i en time.

Kan denne bakemaskinen lage brød med nøtter i?

Ja. Du kan lage stort sett alle slags brød i denne maskinen. Vi har prøvd å tilsette pekannøtter og det ble veldig bra.

Hvor mye veier Hamilton Beach-brødmaskinen?

Jeg har ikke veid den, men ifølge spesifikasjonene veier den nesten 12 pund.

Hvor mye benkeplass trenger den, inkludert "gå"?

Produktdimensjonene er 10,43 x 14,13 x 12,2 tommer, så du trenger omtrent 15 x 15 tommer benkeplass.

Håndboken advarer deg om at maskinen vil "danse" eller "gå" på benken din, og foreslår at du bør unngå å plassere den nær kanten. I vårt tilfelle har den ikke beveget seg en bit. Jeg lurer på om det kan skje hvis du elter et veldig lett brød.

Har den en deiginnstilling der du kan ta ut deigen og jobbe med den?

Du kan tilberede alle typer deig ved å bruke Hamilton Beach-brødmaskinen ved å bruke syklus #8. Den vil elte deigen for deg, men vil ikke bake den. Du kan fjerne deigen og jobbe med den som du ønsker.

Hvilken brødstørrelse er Hamilton beach homebaker 29882 brødmaskin?

Du kan velge mellom å bake et 1,5 lb brød eller et 2 lb brød. Vi bruker alternativet 2lb, og det skaper et stort og ganske høyt brød.

Kan du lage sukkerfritt brød?

Du kan bruke hvilken som helst oppskrift du vil. Hvis du har en god sukkerfri oppskrift, for all del, er det ingen grunn til at Hamilton Beach-hjemmemannen ikke kan lage den.

Vanligvis trenger gjær litt sukker for å gjøre jobben sin, så du må sannsynligvis finne et brød som ikke er basert på bruk av gjær.

Kan du bruke proteinpulver i brødet?

Heftet som følger med maskinen inneholder ikke en oppskrift som bruker proteinpulver. Men hvis du har en slik oppskrift, så kan du selvfølgelig bruke hjemmemannen til å lage den.

Og det bringer meg til den siste delen, hvor jeg ønsket å dele vår egen versjon for et lavkarbobrød.

Min favorittoppskrift: Hvetebrød med lavt karbohydratinnhold

Vi kjøpte denne brødmaskinen slik at vi kunne lage brød som er sunnere enn de vi kunne finne i lokale butikker.

Vi følger ikke en diett i ketostil, men vi prøver å begrense inntaket av karbohydrater og øke proteininntaket der det er mulig. Dette følger medCDCs ernæringsretningslinjer, hvor de anbefaler fullkorn og en rekke proteiner.

Siden vi ikke var en matelsker, og ønsket å holde oss til de velprøvde oppskriftene som Hamilton Beach tilbød i heftet deres, justerte vi ganske enkelt oppskriften deres på grovbrød. Vi halverte mengden sukker og erstattet halvparten av melet med ketomel. Det fungerer veldig bra, og brødene våre blir store og deilige!

Oppskrift på hele hvete 2-lb brød

Her er ingrediensene for å lage brødet vårt. Det er viktig å plassere dem i brødbakeformen i nøyaktig denne rekkefølgen:

  • 1 3/4 kopper vann
  • 3 ss olivenolje
  • 1 1/2 ts salt
  • 1 1/2 ss brunt eller hvitt sukker
  • 2 ss soyamelk (eller vanlig melk)
  • 2 ss livsviktig hvetegluten
  • 2 1/4 kopper keto mel
  • 2 1/4 fullkornshvetemel
  • 2 ts instant gjær (10 ml - en pakke hvis du bruker pakker)

Vi bruker King Arthur keto mel til denne oppskriften -

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (15)Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (16)

Dette melet er hvetebasert og inneholder 17 gram protein for hver 4 gram netto karbohydrater.

Klikk for å se King Arthur Keto-melet på Amazon.

Tilsatt gluten er nødvendig når du arbeider med fullkorn. Vi bruker denne typen -

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (17)Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (18)

Klikk for å se dette produktet på Amazon.

Hvis du følger en keto-diett, så vil oppskriften min sannsynligvis ikke fungere for deg fordi vi blander dette brødet med et karbonfylt fullhvetemel. Men hvis du bare er ute etter et deilig brød som er lavere på karbohydrater og høyere på protein, så kan dette fungere. Det fungerer for oss!

Send oss ​​en kommentar nedenfor hvis du har flere spørsmål om denne Hamilton Beach Bread Maker!

Hamilton Beach Bread Maker anmeldelse - Kitchen Seer (2024)

FAQs

What bread maker does Joanna Gaines use? ›

You'll definitely be interested in Gaines' favorite ... bread maker! The Breville BBM800XL Custom Loaf Bread Maker features a user-friendly screen with 13 automatic settings, three crust options, and nine custom settings.

Is Hamilton Beach a good brand for bread maker? ›

Best Value

We love how easy the Hamilton Beach HomeBaker is to clean and use. This machine reliably turns out beautiful loaves that are easy to slice, has 12 baking modes, and can even tackle other cooking projects like cakes, jams, and pizza crust.

What is the best brand of bread maker to buy? ›

Straight to the Point

The Zojirushi Home Bakery Virtuoso Plus Breadmaker impressed us with how well it mixed, kneaded, proofed, and stretched the dough to make picture-perfect loaves. For smaller kitchens or infrequent bakers, we recommend the Zojirushi Home Bakery Mini Breadmaker.

Is it cheaper to buy bread or make it in a bread machine? ›

Making bread from a machine is marginally cheaper than buying it, as long as you eat bread frequently enough to offset the cost of the appliance. Specifically, I see this as an investment that's smart for households that go through bread quickly, like large families or homes with multiple roommates.

What kitchen appliances does Joanna Gaines use? ›

To put Ilve's Nostalgie Series, which is featured in Gaines's kitchens, in context, similar ranges from Viking, Smeg, and Wolf clock in at at least $10,000. La Cornue, a French brand Gaines also has been known to favor, starts at $10K and goes way past six figures.

What happened to Joanna Gaines Bakery? ›

Recognizing the potential of the e-commerce platform, Gaines transformed her brick-and-mortar bakery into an online food hub. Her baked delicacies are now easily accessible with a few clicks and taps, delivering sweet goodness to doorsteps nationwide.

Why are breadmakers no longer popular? ›

Some attribute the demise of the bread machine to the fact that cooks were just disappointed by their results. Lara Pizzorno, the author of Bread Machine Baking, chalked it up to food snobs who regarded the machine as “the electric equivalent of The Bridges of Madison County” in a 1996 article in The New York Times.

What is one drawback of using a bread machine? ›

One disadvantage of using a bread maker as opposed to your hands is that the paddles are typically fixed, meaning they remain in the dough when baking, often leaving a hole in the middle of the loaf. Whilst this is not the biggest hinderance, it can be an annoyance to those who aim for gold standard loaves.

What is the difference between a bread maker and a bread machine? ›

VERSATILITY: Your bread maker will be able to create dough only-this allows you to shape your finished bread into buns, braids, etc. Some bread makers also have a “preserves” function where you can make jam. These are the only two things you can really do with a bread machine though.

What is the number one bread maker? ›

Zojirushi Home Bakery Virtuoso Plus Bread Maker

Anyone who takes home baking seriously will appreciate all the features and options packed into this Zojirushi bread maker, and its performance during testing made it our best overall pick.

Is bread machine bread healthier than store-bought? ›

It's much healthier than shop bought bread. Even if you only go for white and fluffy, you know what goes into your bread and you can control the ingredients. You can super health it! You can make brown bread, or a mix of brown and white, or rye flour or if you're gluten intolerant you can buy gluten free flour.

What is the most expensive bread maker? ›

The most expensive bread machine I tested, the Zojirushi Home Bakery Virtuoso Plus Breadmaker, retails for almost $400, while the least expensive, the Hamilton Beach Artisan Dough and Bread Maker, goes for $110. And what's interesting is that both machines offer a slew of additional features.

Should I use regular flour or bread flour for bread machine? ›

Of course you can! But 'all purpose' flour has a little less gluten, so your bread won't rise as high. If you're making bread the old-fashioned way, by hand, you can let it rise a little longer. But a bread machine does it exactly the same every time.

Is it better to use bread flour in a bread machine? ›

Most bread machine manuals and cookbooks call for bread flour rather than all-purpose flour. King Arthur Unbleached All-Purpose Flour, because it's higher in gluten than national brands of all-purpose flour, works perfectly in the bread machine.

Why is bread flour better for bread machines? ›

Bread flour has a higher amount of protein and higher amount of gluten which is why it's good for an airy, chewy bread that needs time to rise. All purpose flour has a lower protein content which makes it good for cookies and cakes that don't need to rise.

What is Joanna Gaines brand? ›

Magnolia Home by Joanna Gaines.

Does Joanna Gaines have a cookware line? ›

Joanna Gaines Just Launched a Gorgeous Magnolia Kitchen Collection & It Includes Your Favorite Cookware Brands. Anything Chip and Joanna Gaines touches turns to gold, and the the latest kitchen collection from their Magnolia line is no exception.

What is the name of Joanna Gaines Bakery? ›

Silos Baking Co. Baked goods developed by Joanna Gaines.

Is Magnolia Bakery owned by Chip and Joanna Gaines? ›

Chip and Joanna Gaines, stars of HGTV's Fixer Upper and the couple behind the widely successful Magnolia brand, first launched Silos Baking Company in mid-2016. The Waco, Texas bakery, a dream project of the Gaines' for a long time, combined Joanna's love of baking with the couple's unique style.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5924

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.